#

Відмова у реєстрації Онищенка кандидатом у депутати обійшлась Косюку у 200 тисяч, - ЗМІ

04.07.2019 12:10
Відмова у реєстрації Онищенка кандидатом у депутати обійшлась Косюку у 200 тисяч, - ЗМІ
Олександр Онищенко

Стало відомо про причетність олігарха Косюка до відмови судом у реєстрації Олександра Онищенка кандидатом у депутати на позачергових парламентських виборах

Про це повідомляє інформаційне видання "Моя Київщина" з посиланням на "Апостроф".

З анонімних джерел стало відомо, що на рішення Голови Касаційного адміністративного суду в складі Верховного Суду України Михайла Смоковича міг повпливати близький товариш екс-президента Петра Порошенка, олігарх Юрій Косюк.  Повідомляється, що для цього він скористався допомогою колишнього першого заступника голови Адміністрації президента Порошенка Олексія Філатова. Поговорюють, що рішення суду обійшлось Косюку в 200 тис грн.

Мотивами таких дій Косюка могло стати те, що в 93 мажоритарному окрузі балотується його креатура – директор "Миронівського хлібопродукту" Олександр Жукотанський. Таким чином вищезгаданий олігарх позбувся рейтингового опонента Олександра Онищенка.

Нагадаємо, що раніше Шостий апеляційний адміністративний суд Києва зобов’язав ЦВК зареєструвати Олександра Онищенка кандидатом в депутати на позачергових парламентських виборах. Але він отримав другу відмову від ЦВК.

Варто додати, що журналіст Денис Бігус зняв відео з викриттям схем, за допомогою яких наживається один із найбагатших людей України Юрій Косюк.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: