#

Відомий підприємець Руслан Голуб придбав для армії 102 пікапи

10.06.2022 18:20
Відомий підприємець Руслан Голуб придбав для армії 102 пікапи
Фото з мережі Інтернет

Депутат Тетіївської міськради та власник аграрної групи "ТАК-Агро" Руслан Голуб передав на потреби захисників України 102 автомбілі пікапи

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу агрохолдингу "ТАК-Агро".

Відомий у пристоличному регіоні бізнесмен також долучився до допомоги Збройним силам. Зазначимо, що за підсумками 2021 року Руслан Голуб увійшов до рейтингу Топ-100 найпливовіших людей Київщини й розмістився на 40-му місці.

Раніше Руслан Голуб був головою Тетіївської РДА та депутатом Київоблради. Після цього зробив п’ятирічну паузу і у 2020 році вирішив повернутися на політичну арену Київщини – став депутатом Тетіївської міської ради.

Депутат має свій бізнес – групу компаній "ТАК",  що займається вирощуванням зернових і олійних культур та тваринництвом. Також Голуб є членом правління Всеукраїнської аграрної ради, що ініціює об’єднання сільськогосподарських виробників, здійснює законодавчу підтримку АПК та лобіює інтереси аграріїв.

В одному зі своїх інтерв’ю для "Моєї Київщини" висловився щодо причин недостатніх темпів розвитку аргарної сфери у нашій державі:

Якщо брати 2014 рік, ми пам’ятаємо хто був на передовій і допомагав армії. Основна маса – це аграрії. Допомагали як технікою, так і продовольством. А яка ж ще галузь? Сьогодні 50 відсотків валютної виручки йде від аграріїв, а гайки в цю сферу закручують по всіх статтях. Зараз усе заточене під знищення нас – аграріїв, і все для одного – земля без українців.

Нагадаємо, що житель Тетіївської громади та воїн ЗСУ Ярослав Ахметов потребує фінансової допомоги на лікування та реабілітацію.

Читати "Моя Київщина" у Facebook