#

Відомий шоумен випустив сюжет про нардепа-мажоритарника від Київщини держзрадника Дубінського (ВІДЕО)

29.11.2023 16:22
Відомий шоумен випустив сюжет про нардепа-мажоритарника від Київщини держзрадника Дубінського (ВІДЕО)
Олександр Дубінський

Відомий шоумен Дмитро Чекалкін випустив сюжет про держзрадника Дубінського

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на відео у Youtube.

Нардепа-мажоритарника від Київщини Дубінського  звинувачують у тому, що впродовж багатьох років він був одним з головних агентів путінської агентурної мережі. На його інформаційній провокацій виділялося щонайменше 10 млн доларів.

Але чому ж тоді ніяких звинувачень не висуваються на адресу тих, хто надавав цьому персонажу найпотужнішу трибуну?

Хто розміщував його брехливі програми, в яких розповідалися про те, як Порошенко вбив свого брата чи 83 рази збагатився на крові?

 Хто давав йому "прайм-тайми" найпопулярнішого українського каналу? Чи може все ж таки це був тодішній головний генеральний продюсер цього каналу, а донедавна міністр культури та інформації Зе-команди? Чи сам Зеленський, який так затято рекламував Дубінського на своїх передвиборчих форумах? Що надало йому право очолити команду на Київщині.

Чому не висунуті звинувачення на адресу керівників офісу президента, які давали Дубінському доручення розкручувати скандал, з так званими, плівками ще одного путінського агента Деркача?

Саме ці плівки полягли в основу чотирьох кримінальних справ, які були порушені в Україні. За роки, які минули з тієї ганебної пресконференції, Зеленського жодного разу не визнав своєї помилки, жодного разу не вибачився перед американським президентом, який надає сьогодні Україні рекордної допомоги.

Нагадаємо, що з'явилося розслідування про медіа-мережу нардепа від Київщини держзрадника Дубінського.



Читати "Моя Київщина" у Telegram