#

З'явилося розслідування про медіа-мережу нардепа від Київщини держзрадника Дубінського (ВІДЕО)

28.11.2023 16:20
З'явилося розслідування про медіа-мережу нардепа від Київщини держзрадника Дубінського (ВІДЕО)
Дубінський

З'явилося розслідування про медіа-мережу, яку створив російський агент "Буратіно", відомий також як депутат Олександр Дубінський 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на відео у Youtube.

Історія агента рф, відомого як "Буратіно", також відомого як нардеп Олександр Дубінський, якого нещодавно взяли під варту за підозрою у державній зраді, стала причиною для дослідження його зв'язків та ретроспективного аналізу операцій, в яких він та його спільники брали участь. 

У січні 2021 року Дубінський разом із своїм куратором Деркачем потрапили до санкційного списку Сполучених Штатів. Їх звинуватили у втручанні в президентські вибори в США, а самого Деркача назвали активним російським агентом, що працює на спецслужби росії більше 10 років.

Потрапляння до санкційного списку потягнуло за собою видалення основного медійного активу Дубінського – YouTube-каналу з великою кількістю підписників, які накопичилися за його роботи на каналі 1+1. Це створило серйозну проблему для нього, оскільки медійний контент був його успішним продуктом. Тому перед ним виникла необхідність розбудови мережі каналів, сайтів та блогерів, які створювали б потрібний контент, при цьому сам він не виступав головним медійним автором.

Головними медійними аватарами Дубінського стали ведучий телемарафону Євген Плінський, автор телеграм-каналу "Брудні ігри", та Влад Сидоренко, автор телеграм-каналу "Свободний". 

Схема була проста, Дубінський дає натив та інформацію, а вони публікували їх у медіапросторі. Окрім них, інші люди та ресурси, такі як екснардеп втікач Ігор Мосійчук постійний гість YouTube-каналу "Свободний", брали участь у медійних операціях на користь "Буратіно-Дубінського". Спільно вони проводили російську інформаційну спецоперацію з метою впливу на українську аудиторію.

Розповсюдження фейків та російських наративів не єдине що поєднує цих осіб, вони мають офіційну організацію. Організація "Медіаоборона", хоча раніше займалась благодійністю, стала відомою не за цим. Її лист допоміг Дубінському незаконно вивести з країни родича своєї коханки. Зв'язок Дубінського з "Медіаобороною" був відкритий, та активно афішувався.

Нагадаємо, що державний зрадник Дубінський: відомий активіст зробив сюжет про нардепа.


Читати "Моя Київщина" у Facebook