#

Відремонтована Кагарлицька лікарня розпочинає свою роботу (ФОТО)

02.06.2021 08:46
Відремонтована Кагарлицька лікарня розпочинає свою роботу (ФОТО)
Фото з місця події

Учора, 1 червня, у Кагарлицькій багатопрофільній лікарні відкрили відремонтоване ліве крило лікувального корпусу

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Кагарлик City".

В урочистому відкритті корпусу взяли участь Кагарлицький міський голова Олександр Панюта, його заступники, секретар та депутати Кагарлицької міської ради, керівництво і медперсонал лікарні.

Головний лікар Кагарлицької БПЛ Віктор Кулініченко розповів:

Ремонт у лівому крилі лікувального корпусу планувався ще 5 років тому. І ці всі п’ять років ми намагалися вклинитися в обласну програму реконструкції лікувальних закладів. Ми працювали і з районними депутатами, і з міськими, і з обласними – і спільними зусиллями нарешті домоглися, що торік ці роботи розпочалися.

Керівник лікарні додав, що роботи тривали майже рік. Підрядна будівельна організація виконала все, що могла:

Усе інше ми доробляли власними силами і коштами.

Із обласного бюджету на ремонт витрачено майже 4,5 млн грн. Із бюджету колишнього району, бюджету громади, власних коштів медзакладу вже витрачено майже 200 тис грн на облаштування, придбання меблів, завершення деяких будівельних робіт, заміну деяких каналізаційних відводів.

Гості привітали медиків із відкриттям відремонтованих відділень. Олександр Панюта зазначив, що до ремонту були залучені кошти обласного, місцевого та районного бюджетів. Доклали своїх сил до ремонту і медпрацівники.

Він також вручив сертифікат на 10 тис грн для хірургічного відділення. У терапевтичне відділення депутати міської ради Олександр Широкоступ та Василь Мамій подарували плазмовий телевізор. Вони запевнили медиків у своїй підтримці. Олександр Широкоступ також закликав усі політичні сили підтримати медпрацівників, адже їм нині важко працювати, як нікому.

Нагадаємо, що Кагарлицький та Ржищівський центри первинної медико-санітарної допомоги отримали кисневі концентратори, які будуть надавати пацієнтам для використання вдома.


Читати "Моя Київщина" у Telegram