#

Вигідні "теплі кредити" отримають фастівські ОСББ

01.03.2020 15:04
Вигідні "теплі кредити" отримають фастівські ОСББ
Фото з мережі Інтернет

Фастівська міська рада розробляє програму відшкодування частини суми кредиту, залученого ОСББ на заходи з енергоощадження та термомодернізації багатоквартирних будинків на 2020-2021 роки

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку Фастівська міська рада у Facebook.

Ця програма передбачає співфінансування заходів на енергоощадження та термомодернізацію багатоквартирних будинків, у яких створено ОСББ. Вона взаємопов’язана з державною програмою "теплих кредитів" та "Програмою енергоощадження та підвищення енергоефективності на 2017-2020 роки" Київської облдержадміністрації.

З держбюджету фастівське ОСББ, яке взяло участь у даній програмі, отримає відшкодування на енергоефективні заходи в розмірі від 40% до 70% – залежно від кількості квартир субсидіантів. Відшкодування з обласного бюджету складе – 30% та 15% з міського бюджету.

Уповноваженими на видачу кредитів для ОСББ у місті є ПриватБанк, Ощадбанк та Укргазбанк.

Детальне роз’яснення про участь у програмі та консультацію про створення ОСББ можна отримати в міському Секторі житлової політики, квартирного обліку, розподілу житла та з питань гуртожитків і ОСББ (кабінет № 115 у міськраді) або за телефоном 6-16-11.

Також нагадаємо, що Укрзалізниця підготувала план заходів для профілактики завезення та поширення коронавірусу Covid-19 в Україну, це, зокрема, стосуються облаштування на вокзалах Київщини спеціальних приміщень, медичних пунктів та проведення навчань для персоналу.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: