#

Військові віддали в оренду автомобілі київським борцям з МАФами (ВІДЕО)

23.03.2020 14:23
Військові віддали в оренду автомобілі київським борцям з МАФами (ВІДЕО)
Фото з мережі Інтернет

Нещодавно у Вишгороді місцеві жителі спостерігали тягачі та легкові автомобілі військової автоінспекції з включеними маячками

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "facenews.ua".

Так, військові тягачі заблокували рух на дорозі, тому що вивозили зі столиці комерційні МАФи. Тим часом утворилася величезна пробка. Відео опублікував на своїй сторінці в Facebook журналіст і письменник Костянтин Стогній.

"Легковики військової автоінспекції з включеними маячками носилися як очманілі і Шугали переляканих жителів. Ті ж, кому вдалося опинитися в епіцентрі" військової операції ", були ошелешені і розгублені. Військові тягачі, заблокувавши рух, тягнули з Києва ... Ні, не танки, для яких вони і призначені, а кіоски! Ларьки, комерційні МАФи , - розповів Стогній.

Він підкреслив, що поки українців готують до введення надзвичайного стану, комерсанти в погонах займаються казна-чим.

"Кому війна, а кому мати рідна!", - констатував журналіст.

Стогній також зауважив, що у нього до міністра оборони, Генштабу та головнокомандувача всього два питання:

"Міністерство оборони - це тепер комерційна організація? Але тоді чому ми все, включно з пенсіонерами, повинні платити податки і військові збори комерсантам в погонах ?! У нинішній час Армії більше зайнятися немає чим? Нарили окопів, вистачить ?! У країні карантин. Нас готують до введення Надзвичайного стану. Можливо, це необхідний захід. Але хто буде обмежувати наші громадянські права? Силовики, за якими в європейських судах йдуть слухання про тортури? Або самі справедливі некорупційні суди? Українці повинні довірити обмеження своїх прав і свобод комерсантам в погонах? І чого вони нароблять, поки громадяни будуть замкнені у власних норах? Або боязнь заразитися ГРВІ страшніше цього? Як вважаєте?".

Також нагадаємо, що 20 березня рибоохоронний патруль під час рейду на  Тетіїв біля села Богдани Вишгородського району затримав порушника.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: