#

Викладачка з Богуслава увійшла до 20-ки кращих професійних кулінарів

08.03.2020 07:23
Викладачка з Богуслава увійшла до 20-ки кращих професійних кулінарів
Яна Гамарник

Викладачка Богуславського технікуму Яна Гамарник продовжує боротьбу за звання найкращого кухаря України в телепередачі "МастерШеф. Професіонали-2"

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина", шоу покинуло відразу 10 учасників.

Минулого тижня судді "МастерШеф" відібрали 30-ку найкращих професійних кухарів, серед яких була Яна Гамарник – майстр виробничого навчання ДНЗ "Богуславський ЦПТО". Для учасників були приготовані три складні випробування, після яких боротьбу в шоу продовжили тільки 20 кулінарів.

Перші два конкурси були груповими, але вони не дозволили жінці з Богуслава піднятися на балкон і продовжити участь у змаганні. В останньому випробуванні, яке було індивідуальним, кожен отримав голову корови, з якої потрібно було приготувати максимальну кількість страв ресторанного рівня.

Яна Гамарник презентувала дві страви: хумус із щоковиною та овочами; запечений гарбуз із оливковою олією та овочами і смажений язик. Судді відзначили високу якість страв, правильні пропорції та відмінний смак. Саме це дозволило жінці пройти в наступний етап конкурсу та продовжити боротьбу за звання найкращого кухаря-професіонала. Варто додати, що телепередача виходить на каналі "СТБ" кожної суботи о 19 годині.

Нагадаємо, що викладачка Богуславського технікуму Яна Гамарник увійшла до 30-ки кращих кухарів України у телепередачі "МастерШеф. Професіонали-2".

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: