#

Викладачка з Переяслава "засвітилася" на "Новому каналі" (ФОТО)

08.09.2020 18:37
Викладачка з Переяслава "засвітилася" на "Новому каналі" (ФОТО)
Фото з місця події

Стало відомо, що викладачка факультету фізкультури, спорту і здоров’я Переяславського педуніверситету Вікторія Царук взяла участь у телепрограмі "Хто зверху? " на "Новому каналі", куди її запросили як одну з найсильніших жінок України

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Переяслав. City". 

Зауважимо, що на зйомки телепрограми Вікторію Царук запросили як одну із найсильніших жінок України, для випробування для чоловіків із армреслінгу. Слід сказати, що жінка є майстром спорту міжнародного класу, членом збірної команди Київської області та Збірної України з сумо.

За словами жінки, взяти участь у зйомках їй порекомендувала знайома, одна з найсильніших жінок України, бронзова призерка чемпіонату світу з армреслінгу Ірина Рожещенко, яка вже знімалась у минулому сезоні, в 2018 році.

Спочатку нам сказали, що ми можемо обирати, з ким хочемо змагатися, тому я хотіла двобій з армреслінгу із Сергієм Притулою. Але вже на знімальному майданчику Леся Нікітюк згадала про двобій Ірини та Сергія з минулого сезону і запропонувала їм позмагатися ще раз. Тому мені дістався Тимур Мірошниченко, - каже пані Вікторія.

Нагадаємо, що впродовж минулого тижня у Переяславській лікарні померло п'ятеро людей із COVID-19


Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: