#

Виключена з фракції Зеленського депутатка дала інтерв'ю на каналі Порошенка (ВІДЕО)

01.03.2020 17:36
Виключена з фракції Зеленського депутатка дала інтерв'ю на каналі Порошенка (ВІДЕО)
Анна Скороход

Нещодавно колишня депутатка-мажоритарниця з Київщини від партії "Слуги народу", а нині позафракційна Анна Скороход дала інтерв'ю ведучій Яніні Соколовій у програмі "Рандеву"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Українська правда".

В інтерв’ю Анна Скороход стверджує, що нардепи отримують "винагороду" за результатами роботи у кінці місяця. Звичайним "слугам" платять по $5 тисяч доларів, тим, хто займає керівні посади у фракції – $15 тисяч. Гроші видають кожному особисто на руки готівкою.

"Як мені казали, то зами фракцій", – відповіла на запитання, хто саме є "касиром" у партії.

Конкретні прізвища Скороход не назвала, посилаючись на те, що давала свідчення Національному антикорупційному бюро.

"Я з самого початку, ще мене в цьому звинувачували, що я не голосую, що я не підтримую партію, але насправді я багато законопроєктів підтримувала. Але не ті закони, які я бачила лобістськими, які я аргументувала, і ми ще багато сварились з цьому приводу і на фракціях теж", – сказала нардепка.

Колишня "слуга" також згадала звинувачення Арахамії у тому, що вона сама платила нардепам та лобіювала інтереси бізнес-груп. Вона дорікнула йому, що зустрічного позову про спростування її слів він так і не подав, а вона ж, навпаки, позивається до голови фракції.

Також Скороход вважає, що Арахамії варто заборонити виступати на телебаченні та давати коментарі. "Будь-ласка, забороніть йому з’являтись і щось коментувати. Бо коли він наговорить тієї дурні, що він говорить, то потім ніхто не знає, як її розгрібати", – прокоментувала вона заяви лідера "Слуги народу" про водопостачання до Криму.

Нагадаємо, що керівник партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко звинуватив нардепа-мажоритарницю з Київщини Ганну Скороход у тому, що вона неодноразово пропонувала хабарі своїм колегам і через це її вигнали з фракції.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: