#

Виконком Василькова затвердив склад постійно діючих комісій

19.01.2021 12:10
Виконком Василькова затвердив склад постійно діючих комісій
Фото з місця події

Нещодавно під головуванням секретаря Васильківської міської ради Богдана Шевчука, відбулося позачергове засідання виконкому

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу Васильківської міської ради.

Члени виконавчого комітету розглянули більше 30-ти питань порядку денного. Серед важливих – надання матеріальної допомоги мешканцям, які опинились у складних життєвих обставинах.

Керуюча справами виконавчого комітету Світлана Борковська доповіла про ряд важливих для прийняття рішень, а саме: про розподіл обов’язків між міським головою, секретарем міської ради, керуючим справами виконавчого комітету Васильківської міської ради Київської області; про затвердження складу постійно діючих комісій, створених при виконавчому комітеті міської ради; затвердження Положень про комісії та опікунську раду.

Також були розглянуті питання житлових та майнових прав дітей, які перебувають на обліку служби у справах дітей та сім”ї.

У зв’язку зі змінами у територіально-адміністративному устрої на засіданні комісії розглянули питання про організацію роботи комунальних підприємств в період проведення реорганізації сільських рад та затвердження тимчасової загальної чисельності працівників сільських рад, які реорганізуються шляхом приєднання до Васильківської міської ради Обухівського району.

Також нагадаємо, що у Василькові за напад на поліцейського затримано зловмисника та відкрито кримінальне провадження.


Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: