#

Викрадачів людини з Яготина притягнуть до відповідальності в суді

17.09.2019 14:34
Викрадачів людини з Яготина притягнуть до відповідальності в суді
Фото з мережі Інтернет

Правоохоронці викрили чоловіків із Яготина, які утримували в неволі киянина більше року заради привласнення його квартири

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу прокуратури Київської області.

У лютому 2018 року злочинці, скориставшись інформацією про самотнього та соціально незахищеного чоловіка, у власності якого є двокімнатна квартира в Подільському районі міста Києва, підстерегли його біля будинку та викрали.

Понад рік, до березня 2019 року, зловмисники утримували 46-річного потерпілого проти його волі в господарському приміщенні в місті Яготин. Під час незаконного утримання чоловіка постійно били металевою трубою та прутами, щоби змусити його підписати документи на відчуження житла.

Також Під час проведення обшуків за місцем проживання фігурантів вилучили бойові патрони та наркотичні засоби.

Обвинувальний акт відносно викрадачів за підозрою у вчинені кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 146, ч. 2 ст. 189, ч. 1 ст. 263 та ч.2 ст. 309 КК України, скеровано до Подільського районного суду м. Києва для розгляду по суті. Крім того, з метою недопущення порушення права власності потерпілого за клопотанням місцевої прокуратури на його квартиру накладено арешт.

Також нагадаємо, що в селі Святопетрівське Києво-Святошинського району невідомі викрали молодого хлопця.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: