#

Вимагали 400 тис доларів: під Києвом озброєна банда викрала бізнесмена (ФОТО)

12.05.2020 18:36
Вимагали 400 тис доларів: під Києвом озброєна банда викрала бізнесмена (ФОТО)
Фото з місця події

Стало відомо, що бандити виманили 37-річного бізнесмена на псевдозустріч під Київ, де силою змусили підписати боргову розписку

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Факты".

Наразі відомо, що злочинне угрупування затримали аж в Одесі, куди вони доставили викраденого бізнесмена. Бандити змусили 37-річного чоловіка змусили підписати боргову розписку більш ніж на 200 тис доларів. Однак, не отримавши грошей, повезли свою жертву до Одеси, де утримували під замком майже три доби.

Зловмисники погрожували фізичною розправою як підприємцю, так і членам його сім'ї. До того ж, тепер бандити вимагали подвоєну суму "боргу" - 400 тис доларів, а також права на земельну ділянку і автомобіль. Потерпілий був змушений провести кілька операцій з переказу частини коштів зі свого криптоакаунта на акаунт вимагачів.

Під час останньої спроби заволодіти грошима зловмисників затримали оперативники управління карного розшуку при силовій підтримці батальйону поліції особливого призначення. Затримані - уродженці Дніпропетровської і Донецької областей, які проживають в Одесі. Їх вік - від 28 до 31 року.

Нагадаємо, що на Гостомельському шосе сталася аварія за участю трьох автомобілів.



Читати "Моя Київщина" у Facebook