#

Вишгородська райдержадміністрація придбала техніку майже на 155 тис грн

12.02.2020 13:20
Вишгородська райдержадміністрація придбала техніку майже на 155 тис грн
Фото з мережі Інтернет

Стало відомо, що Відділ освіти Вишгородської райдержадміністрації закупив шість ноутбуків та сім планшетів майже за 155 тис грн

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Киеввласть".

На початку місяця, 6 лютого, Відділ освіти Вишгородської РДА уклав договір із ФОП "Шевченко Ольга Миколаївна" на закупівлю 13 ноутбуків і планшетів. Вартість угоди склала 151 тис грн. Для чиїх потреб закуповують техніку, в опублікованій документації не вказано.

Підписуйтесь на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Угода була укладена без проведення відкритих торгів, а в системі лише опублікований звіт про укладання договору.

Також нагадаємо, що Ірпінська міська рада планує придбати для центральної міської лікарні нове обладнання, необхідне для укладання угоди з Національною службою здоров’я України.

Довідково:

Згідно з даними аналітичної системи Youcontrol, ФОП "Шевченко Ольга Миколаївна" зареєстровано у 2018 році в Києві. Основний вид діяльності – інша роздрібна торгівля в неспеціалізованих магазинах.

За результатами участі в публічних закупівлях Ольга Шевченко уклала 22 договори на загальну суму 2,2 млн гривень (з урахуванням нинішнього). Найбільший замовник – Відділ освіти Вишгородської РДА, від якого отримано підрядів на 1,8 млн гривень (дані Zакупівлі).

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: