#

Високопосадовець СБУ виявився власником розкішного маєтку та мисливського господарства на Київщині (ВІДЕО)

19.01.2022 19:00
Високопосадовець СБУ виявився власником розкішного маєтку та мисливського господарства на Київщині (ВІДЕО)
Розкішний маєток

Журналісти "BIHUS info" зацікавилися статками заступника Івана Баканова Володимира Горбенка, який виявився власником розкішного будинку на Броварщині

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на "BIHUS info" у YouTube.

У відео розповідається, що журналісти зацікавилися Горбенком після того, як НАЗК подивилася декларацію заступника Івана Баканова та знайшли там недостовірні відомості. Вони виявили, що у декларації Володимира Горбенка бракувало більше, а ніж півтора мільйона гривень. Згодом виявилося, що чоловік неправильно вказав вартість задекларованого майна: двох будинків та двох земельних ділянок.

Далі зауважується, що саме це підштовхнуло журналістів дізнатися, які статки має Горбенко. Таким чином вони дізналися, що у селі Погреби Броварського району високопосадовець СБУ має розкішний будинок, який коштує 10 млн грн. Журналісти зауважили, що у декларації чоловіка цього будинку нема, а сам Горбенко говорить, що це власність його матері, яка побудувала такий великий маєток.

Також варто додати, що за даними «Опендатабот» Володимир Горбенко володіє ТОВ "МИСЛИВСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ОШИТКИ" КЛТП".

Нагадаємо, що у Київській області у людей почали забирати земельні ділянки разом із будинками для зведення окружної дороги.

 

Читати "Моя Київщина" у Facebook