#

Вихідними в Зазимській громаді гучно відсвяткували День захисту дітей (ФОТО)

06.06.2022 19:00
Вихідними в Зазимській громаді гучно відсвяткували День захисту дітей (ФОТО)
Фото з місця подій

Нещодавно, 4 червня, до Зазимського навчально-виховного об’єднання Броварського району приїхала малеча з усіх сіл Зазимської громади, аби відсвяткувати День захисту дітей

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу Київської ОВА.

Організатори святкової програми, а саме Зазимська сільська рада на чолі з сільським головою Віталієм Крупенком, подбали заздалегідь про заходи безпеки в умовах воєнного стану. Управління освіти, культури, молоді та спорту спільно з КЗ Центром культури, дозвілля та спорту підготували для гостей цікаву та насичену програму: 

  • виступи юних артистів, 
  • спортивні ігри, 
  • стрільба з лука, 
  • різноманітні майстер-класи на будь-який смак.

Мета заходу – зробити цікавим дозвілля для дітей та їх батьків, додати яскравості і гарного настрою. 

Розпочинаючи святкову програму, сільський голова Віталій Крупенко нагадав, що наразі в країні йде війна і саме 4 червня в країні вперше вшановують пам’ять дітей, які загинули під час війни в Україні. Тож їх пам’ять вшанували хвилиною мовчання. 

Далі організатори свята відзначили переможців конкурсу малюнку, який проводився напередодні свята, привітали юних захисників-тероборонців, а також учасників конкурсу малюнку на асфальті. Юних художників та захисників відзначили дипломами, подарунками та солодощами.

Нагадаємо, що з 6 червня у Київській області в очному форматі вже працюють 80 закладів дошкільної освіти, до яких зараховано 2977 дітей.




Читати "Моя Київщина" у Telegram