#

Перша леді Республіки Польща відвідала Фастів (ФОТО)

13.10.2020 19:50
Перша леді Республіки Польща відвідала Фастів (ФОТО)
Фото з місця події

Вчора, 12 жовтня, Агата Корнгаузер-Дуда, перша леді Польщі, відвідала Центр Святого Мартіна де Поррес у Фастові. Метою візиту було дізнатися якомога більше про діяльність закладу, що допомагає людям, які потрапили у важкі життєві обставини

Про це повідомляє інформаційний портал "МояКиївщина" з покликанням на "ФастівNews.City".

Мер Фастова Михайло Нетяжук та отець Михайло Романів зустріли поважну гостю та провели їй екскурсію Центром. Агата Корнгаузер-Дуда оглянула реабілітаційні та навчальні приміщення, зайшла у костел і відвідала виставу про життя Івана Павла ІІ, яку підготували молодші підопічні закладу.

Центр перевершив мої найсміливіші очікування. Тут підтримку та допомогу надають тим, хто цього найбільше потребує: дітям з обмеженими можливостями, дітям, які опинились у складних життєвих обставинах, а також одиноким матерям, бездомним та бідним людям. Діти отримують можливість виховуватися в християнському дусі і можуть розраховувати на індивідуальний підхід, - поділилася враженнями дружина Президента Польщі. 

Перша леді згадала про кафе (San Angelo), яке дає можливість працевлаштувати підопічних Центру, а дохід кав'ярні спрямовують на благодійну діяльність та соціальні ініціативи. Агата Корнгаузер-Дуда також відзначила, що всі проєкти римо-католицької парафії Фастова заслуговують найвищої похвали. Крім цього, гостя звернула увагу на чуйність працівників центру та відкритість до потреб інших.

Я рада, що є багато волонтерів, спонсорів і Центр підтримує місцева влада, - сказала Агата Корнгаузер-Дуда і подякувала за чудову зустріч, гостинність та надзвичайну атмосферу.

Нагадаємо, що у мережі опублікували фото з фастівської електрички, яка майже повністю заповнена безхатьками





Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: