#

Влада Ірпеня спростувала "шкільний скандал" в мережі

29.05.2020 10:08
Влада Ірпеня спростувала "шкільний скандал" в мережі
Фото з мережі Інтернет

Учора, 28 травня, заступник міського голови Ірпеня Олександр Маркушин прокоментував дописи активістів щодо скандалу в Ірпінській школі №1

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис Олександра Маркушина у Facebook.

Допис, у якому говориться нібито про страшний скандал у школі, опублікувала активістка Михайлина Скорик-Шкарівська. Жінка зазначає, що батькам учнів, які мали перейти до 10 класу повідомили, що такого класу на наступний навчальний рік не передбачено. До того ж, батьків нібито змішують підписувати заяви про переведення в іншу школу.

Однак, зауважимо, що в Ірпінській школі №1 10 та 11 класу не було вже цього навчального року, з тієї причини, що не набралась достатня кількість дітей. Наразі у школі є два 9 класи, де навчається 45 учнів. Перейти в 10-й клас виявили бажання поки лише 8 учнів, решта дітей будуть вступати у виші або переводитися в ірпінські ліцеї.

Ще з січня дітям і батькам було роз'яснено, що у випадку, якщо в 10 клас переходитимуть менше 15 дітей, то створити окремий клас буде неможливо. Всі про це знали. Якщо дітей буде 15 і більше, то буде створено окремий 10-й клас.Тому дуже прошу не робити сенсацій там, де їх немає і не може бути, - пояснює Олександр Маркушин.

Стосовно нового корпусу школи заступник мера пообіцяв проінформувати наступного тижня.

Нагадаємо, що нещодавно в Ірпені поліція розшукала братика та сестричку на дитячому майданчику аж за 2 км від їхнього місця проживання.

Читати "Моя Київщина" у Telegram