#

Власник білоцерківської транспортної компанії-монополіста Юрій Нестерчук розпочав серійне виробництво автобусів NEST (ВІДЕО)

10.12.2023 15:30
Власник білоцерківської транспортної компанії-монополіста Юрій Нестерчук розпочав серійне виробництво автобусів NEST (ВІДЕО)
Юрій Нестерчук

У Білій Церкві власник транспортної компанії "ТрансСіті" та один із лідерів перевезень у Києві Юрій Нестерчук запустив власне виробництво автобусів NEST

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Нагадаємо, що Юрій Нестерчук є власником найбільшої білоцерківської транспортної компанії "ТрансСіті" та одним з лідерів перевезень у Києві, де йому належить ТОВ "Союз-Авто". Ще влітку цього року з'явилася інформація, що Нестерчук почав фінансувати газету для піару Копишинського, Киришуна та своєї фірми-монополіста "Транссіті".

У 2019 Юрій Нестерчук балотувався у нардепи від "Слуги народу": у червні 2019 року партія  Слуга народу" представила своїх кандидатів у народні депутати, серед яких і Юрій Нестерчук. Однак громадський діяч Ігор Коча "порадив" не голосувати за кандидата в нардепи України Юрія Нестерчука, та звинувачував його в тому, що він заробляє мільйони на білоцерківцях. 

На початку 2022 року члени виконавчого комітету Білоцерківської міськради підтримали рішення про розірвання договорів на пасажирські перевезення із компанією "Транссіті" бізнесмена Юрія Нестерчука, аргументуючи це тим, що на цих маршрутах було зафіксовано велику кількість скарг.


Читати "Моя Київщина" у Telegram