#

Молоток, Тік-Ток воїн і Нестерчук - У Білій Церкві сформувалась нова політична команда (ФОТО)

14.07.2023 09:10
Молоток, Тік-Ток воїн і Нестерчук - У Білій Церкві сформувалась нова політична команда (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

Підприємець-перевізник Нестерчук почав фінансувати газету для піару Копишинського, Киришуна та своєї фірми-монополіста "Транссіті"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Юрій Нестерчук є власником найбільшої білоцерківської транспортної компанії "ТрансСіті" та одним з лідерів перевезень у Києві, де йому належить ТОВ "Союз-Авто".   

У 2019 він балотувався у нардепи від "Слуги народу". Тоді громадський діяч Ігор Коча "радив" не голосувати за нього:

Думай…те.
Що ж до Дмитра Киришуна, то він займався формуванням різних груп, які спеціалізувалися на забезпеченні силової підтримки рейдерських захоплень підприємств в Україні. Він також організував скуп та переробку авіапалива в Узині. А у 2017 році він став співзасновником ТОВ "ДІМ БРАНИЦЬКИХ", яке займається доглядом за хворими із забезпеченням проживання, що для Киришуна та його друзів дорівнює надприбутки.

У Киришуна є всі можливості після закінчення війни зайняти місце Геннадія Дикого, крісло під яким й так трясеться тепер ще й через серйозні проблеми із правоохоронними органами.

Нагадаємо, що із журналістами нашого видання весною трапилася прикра ситуація – у Білій Церкві у комендантську годину патрульна поліція зупинила редакційний автомобіль та евакуювала його на штрафмайданчик в терміновому порядку, пояснивши, це тим, що патрульна поліція – окрема "контора", яка нікому не підпорядковується.

Саме "тітушок" Киришуна підозрюють у тому, що вони побили журналіста газети "Слово і Діло". Група чоловіків стежила за ним та в безлюдному місці гукнули його за прізвищем, щоб переконатись, що це саме він. А далі накинулись на журналіста, повалили на землю, били по обличчю кулаками та ногами по всьому тілу.

Місцеві жителі зазначали, що люди, які побили журналіста, входять у бригаду місцевого кримінального діяча на прізвисько "Звєзда". Саме так і називають секретаря Білоцерківської міськради Дмитра Киришуна

Попри війну, Киришун не полишає політичних амбіцій, і вже активно готується до виборів. За нашою інформацією, він має попередню домовленість із Юрієм Нестерчуком про підтримку на наступних виборах. Підтримка з боку серйозного спонсора змусила Киришуна повірити в те, що він стане наступним мером Білої Церкви.

Нестерчук також піарить Олексія Копишинського. За сприяння Киришуна Копишинський зайняв посаду керівника управління з питань молоді та спорту. У вузьких колах "тітушок" він відомий як "Льоха Молоток" чи "Льоха Качок"

Неординарне прізвисько Копишинський отримав в Одесі, де вибивав гроші з інженера Василя Тимощука, роздовбавши йому руки молотком. 

Інший цікавий момент – публічне звинувачення у підпалі судії телеканалу "Інтер". Нардепутат від Опозиційного блоку Олександр Вілкул говорив, що до події причетний саме Копишинський. 

Також за даними ЗМІ, тоді курував дії "тітушок" екснардеп від ОПЗЖ Ілля Кива за дорученням Арсена Авакова. Переважна більшість учасників таких акцій були бійцями батальйону "Свята Марія", де протягом трьох місяців служив у 2014 році Копишинський.

Олексій Копишинський до Білої Церкви фактичного відношення не має, його єдина прив’язка – засновник та член Правління ГО "Білоцерківська організація спорту" з 2019 року. Зауважимо, що на нього зареєстровано ряд інших компаній та громадських організацій: ГО "СК Кротон "ІВАН СИЛА", ГО СК "Бородянщина", ГО "Федерація регбі Київської області", ГО "БОС", ГО "Всеукраїнський альянс бійців та волонтерів АТО", ТОВ "Атлетичний клуб".






Читати "Моя Київщина" у Telegram