#

Власник Індустріального парку "Біла Церква" розповів, як вижити бізнесу під час карантину

25.03.2020 11:30
Власник Індустріального парку "Біла Церква" розповів, як вижити бізнесу під час карантину
Василь Хмельницький

Власник Індустріального парку "Біла Церква" Василь Хмельницький повідомив, що під час кризи необхідно зрізати зайві витрати на транспорт та оренду, але зберігати команду

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Факти".

Підприємець та інвестор, засновник компанії UFuture Василь Хмельницький заявив про це в прямому ефірі онлайн-марафону "Як бізнесу розвиватися в умовах карантину".

Хмельницький також дав оцінку ситуації в Україні. На його думку, у найближчі кілька років перспективними галузями будуть виробництво харчових продуктів і ліків, а також медицина в цілому.

Підписуйтесь на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

"Завжди залишаються актуальними харчові продукти, ліки, медицина. Нинішня криза, я думаю, призведе до бурхливого розвитку галузей охорони здоров'я. Також - доставка продуктів, інтернет-навчання, сервіси, що дозволяють людям комфортно спілкуватися інтернетом. Будівництво також залишиться актуальною сферою. Так, є тренд, що люди у світі припиняють купувати житло, вони живуть в орендованих приміщеннях, але саме туди й піде будівельний бізнес: створювати комплекси та здавати квартири в оренду", - зазначив бізнесмен.

Василь Хмельницький вважає, що криза закінчиться, коли бізнес почне працювати: "Коли криза закінчиться? Коли ми почнемо працювати, впроваджувати знання, виробляти, створювати робочі місця, тоді і закінчиться криза. Багато хто чекає, що хтось повинен прийти і це закінчити. Для таких людей криза не закінчиться ніколи. Пропоную всім впроваджуватися у бізнес, йти вперед і не зупинятися".

Також нагадаємо, що власник Індустріального парку "Біла Церква" Василь Хмельницький та президент компанії Біофарма Костянтин Єфименко закупили і передали Центральній вірусологічні лабораторії Центру громадсько здоров’я МОЗ України комплексну лінію для проведення ПЛР тестів з набором реагентів.

 
Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: