#

Власник "Миронівського хлібопродукту" Косюк стане телеведучим

19.02.2020 11:47
Власник "Миронівського хлібопродукту" Косюк стане телеведучим
Юрій Косюк

Восени на каналі ICTV вийде реаліті-шоу "Учень", учасники якого змагатимуться за роботу в МХП, а ведучим програми буде Юрій Косюк

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "landlord.ua".

Бізнесмен Юрій Косюк стане ведучим української версії американського бізнесового реаліті-шоу "Учень" (The Apprentice), яке колись вів Дональд Трамп.

Власник агрохолдингу "Миронівський хлібопродукт" Юрій Косюк не лише стане ведучим, а й бере на себе повні витрати на фінансування передачі. За виробництво програми відповідатиме компанія Osnova film.

За сюжетом оригінальної програми 12 її учасників змагаються 13 тижнів за право роботи в Trump Organization. В українському варіанті програми її учасники змагатимуться за роботу в МХП.

У прес-службі ICTV підтвердили, що програма на етапі розробки.

Реаліті-шоу The Apprentice транслювалося в США в 2004-2017. Усього вийшло 15 сезонів цієї програми. Ведучим перших 14 сезонів був Дональд Трамп. Усіх, хто не витримував випробувань при змагання за роботу Трамп звільняв фразою "You are fired!" ( "Ви звільнені!"). Цю фразу він пізніше зареєстрував як торговельну марку. Переможці отримували місце топ-менеджера в компанії Трампа з річним окладом в $ 250 тисяч. Шоу було однією з найбільш рейтингових програм у США.

Як раніше повідомляв Landlord, Forbes оцінює статки Косюка в $1,3 млрд, він потрапив до найбагатших людей світу, усього у рейтингу Forbes 7 українців.

Також нагадаємо, що на Київщині агроіндустріальний холдинг МХП Юрія Косюка створює групу компаній для трансформації та діджиталізації бізнесу.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: