#

Власники "Епіцентру" Гереги скупили півсела на Київщині (ФОТО)

07.12.2020 16:40
Власники "Епіцентру" Гереги скупили півсела на Київщині (ФОТО)
Фото з мережі інтернет

Стало відомо, що подружжя Олександр і Галина Гереги купили 26 ділянок землі в одному з сіл на Київщині

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина"  з посиланням на "UNN".

Власники "Епіцентру" подружжя Олександра і Галини Герег також активно розвивають свій агробізнес. Вони скупили ділянки у Вінницькій, Хмельницькій, Черкаській, Київській і Тернопільській областях. На Київщині Гереги в одному селі мають 26 ділянок. Місцеві мешканці жартують, що у власності подружжя вже півсела.

Гереги – власники 62 магазини мережі "Епіцентр", 14 – "Нової лінії". У бізнес-імперію входять також агрокомпанії по всій країні. Сам Олександр Герега є чинним депутатом Ради "За майбутнє". Їхні статки оцінюють у понад мільярд гривень.

Згідно з декларацією Олександра Гереги за 2019 рік, у сім’ї є два приватні будинки й чотири квартири у центрі столиці. У Галини Гереги знайшли квартиру за понад 21 мільйон гривень на Печерську у преміальному ЖК Diamond Hill з видом на Києво-Печерську лавру і Дніпро.

У 2017 та 2018 роках подружжя придбало вілли на узбережжі Середземного моря в Іспанії загальною вартістю у понад 93 мільйони гривень.

Нагадаємо, що Олега Балагуру – директора державного підприємства ДГ "Шевченківське" – було відкрито кримінальне провадження за фактом розкрадання державного майна і зловживання посадовими обов’язками.


Читати "Моя Київщина" у Facebook