#

Володарське водосховище розчистять за 20 млн грн

21.08.2019 10:59
Володарське водосховище розчистять за 20 млн грн
Володарське водосховище

Департамент екології та природних ресурсів КОДА за 20,5 млн гривень замовив у ТОВ "Гидрострой Лімітед" повторне розчищення Володарського водосховища

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "КиевВласть".

Департамент  екології та природних ресурсів КОДА вже замовляв аналогічні роботи в іншої фірми восени минулого року, проте вони так і не були завершені.

16 серпня 2019 року департамент уклав з ТОВ "Гідрострой Лімітед" договір на проведення робіт з поліпшення технічного, екологічного і санітарного стану Володарського водосховища. Вартість угоди склала 20,5 млн гривень.

Згідно з угодою, до кінця липня 2020 року підрядник повинен буде очистити водосховище для того, щоб захистити від підтоплення та затоплення Володарки.

Зокрема, ТОВ "Гідрострой Лімітед" повинен буде очистити водойму від пнів, коренів дерев, болотної і водної рослинності, валунів та каменів. Також підряднику необхідно буде побудувати дамби та насипи.

Підрядник ТОВ "Гідрострой Лімітед" повинен буде гарантувати якість своєї роботи протягом 10 років з дня прийняття їх замовником.

Також нагадаємо, що аудитори Київщини провели державний фінансовий аудит виконання бюджетних програм Департаменту екології та природних ресурсів Київської ОДА.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: