#

Володимир Борисенко назвав ТОП-5 нагальних проблем Борисполя

08.01.2021 17:23
Володимир Борисенко назвав ТОП-5 нагальних проблем Борисполя
Володимир Борисенко

Кандидат на посаду міського голови Борисполя від "Європейської Солідарності" Володимир Борисенко розповів про найболючіші проблеми міста та шляхи їх вирішення

Про це кандидат на посаду міського голови Борисполя Володимир Борисенко заявив в інтерв’ю виданню "BitukMedia", передає "Моя Київщина".

Для мене особисто політика означає – брати на себе відповідальність. Але це не основне. Як казав один мій товариш: «В політиці основне – не "скурвитися". Тому що основним джерелом влади у нас є народ. І ти маєш виконувати ту програму, яку задекларував перед людьми, які тебе обрали, - заявив Володимир Борисенко.

Аби цього не сталося, найкращий запобіжник, на думку Володимира Борисенка – це постійне спілкування з населенням, з містянами та постійне відвідування сіл новоутвореної Бориспільської ОТГ.

Утім, вирішення місцевих питань неможливе без комунікації з київськими політиками.

Для того, аби вирішувати місцеві проблеми, треба «тримати носа за вітром» і спілкуватися навіть не стільки з топовими політиками, як з профільними міністрами. Тому що дуже багато проблем, які треба вирішувати на місцях, потребують або співфінансування, або бодай якогось поштовху від того чи іншого міністерства. І для мене – як для мабутнього міського голови – це є невід’ємною частиною діяльності: їздити, спілкуватися з міністрами, їх заступниками, депутатами Верховної Ради, - заявив Володимир Борисенко.

Серед питань, які потрібно вирішити у Борисполі, кандидат на посаду міського голови назвав: проблему з електропостачанням, ліквідацію сміттєзвалища, відсутність парків та місць для проведення дозвілля. Але найперше потрібно звернути увагу на сферу охорони здоров’я.

Спектр проблем у Борисполі  дуже широкий, але на сьогодні треба зосередитися на основному – на здоров’ї. Я вважаю, що 2021 рік має бути "роком лікаря". Тому що ми трішки забули про своє здоров’я. І та ситуація, яка склалася – коронавірус, пандемія, карантин – дійсно має нам відкрити очі.  Тож, першочергове завдання, яке стоїть перед нами – це зосередитися на якості надання медичних послуг, -заявив Володимир Борисенко.

Також політик планує повернути у місто аеропорт «Бориспіль», який був одним із найбільших  платників податків.

Скажу так: це складно. Дуже складно. Але реально. Його перереєстрували буквально за одну ніч. Зрозуміло, що це було зроблено навмисно. Але найцікавіше те, що дехто з тих, хто сьогодні претендує на крісло міського голови – спершу брали у цьому найактивнішу участь, а тепер їхнім основним гаслом є "Повернемо аеропорт громаді!". Але слухайте, ми ж усі маємо очі, вуха і добре розуміємо – що і як відбувалося. То, може, досить дурити людей? Тому, моя відповідь: Так, я буду боротися за те, щоб повернути аеропорт в ОТГ Борисполя, - заявив Володимир Борисенко.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: