#

Володимир Кличко та Артур Палатний вручили український броньовик оборонцям Києва (ВІДЕО)

21.04.2023 15:30
Володимир Кличко та Артур Палатний вручили український броньовик оборонцям Києва (ВІДЕО)
Фото з місця події

Волонтери "Української команди" та Володимир Кличко подарували новий броньовик "Кобра" бійцям 204-го батальйону у Києві

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на спільноту Волонтерський штаб "Українська команда".

Цей транспортний засіб може вмістити 10 осіб і захистити бійців від автоматних вогнів, мін та засідок. Тож такий броньовик дуже потрібен на передовій.

Бійці 204-го батальйону просили саме про такий броньовик під час попереднього візиту волонтерів, коли їм привозили розвідувальні дрони. Це героїчні воїни, які брали участь в обороні Києва рік тому та були на передовій у Покровському, Лисичанську, Сіверську та Бахмуті.

Командир батальйону, Сергій Горохівський, підкреслив, що придбання броньовика стало можливим завдяки оперативній допомозі Володимира Кличка.

Такої швидкості реалізації проєкту за історію нашого батальйону ще не було.

 - сказав він. 

Володимир Кличко підкреслив:

Цей броньовик зроблений в Україні. Це ми, українці, робимо це. І робимо швидко. І, до речі, в цьому авто дуже багато класних речей.

Також він передав бійцям розвідувальні безпілотники і подякував «Українській команді» за спільну роботу.

Ми не одні. Вільний світ знає, що ми тут, в Україні, боремось не тільки за наше життя і нашу свободу, а також за їхню. І тому тільки разом. З "Українською командою". Це все спільна робота. І вам подяка, Артуре Леонідовичу, що змотивували.

 - заявив Володимир Кличко. 

Керівник "Української команди" Артур Палатний наголосив, що «Українська команда» і надалі допомагатиме українським захисникам:

Хочу побажати від "Української команди", від всіх киян, від всіх українців: залишайтесь живими та здоровими. А "Українська команда" і надалі допомагатиме нашим бійцям. Разом ми обов’язково переможемо. Вже перемагаємо. Слава Україні!

Нагадаємо, що родина Усачових передала Land Rover для спецпідрозділу поліції Київщини.


Читати "Моя Київщина" у Facebook