#

Воїнів 72 ОМБр імені Чорних Запорожців визнали найкращими мінометниками

07.06.2021 12:30
Воїнів 72 ОМБр імені Чорних Запорожців визнали найкращими мінометниками
Фото з місця події

Нещодавно завершився конкурс на кращий мінометний розрахунок, де в двох номінаціях перемогу здобули військовослужбовці 72 ОМБр імені Чорних Запорожців

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на "Без Табу".

Розповідається, що право називатися найкращими мінометниками ООС протягом чотирьох днів виборювали вісім команд-фіналістів конкурсу. Вони демонстрували влучність, мобільність, спритність та витривалість у чотирьох номінаціях: індивідуальній, спортивній, спеціальній і тактичній.

Вирішальну крапку у змаганнях поставили заключні дисципліни – тактика та стрільба, де  міномета бригади Чорних Запорожців показала себе з найкращої сторони.

Переможці отримали кубки та грамоти від Командувача Об’єднаних сил, а також грошові сертифікати на суму 5000 гривень. Вітаючи фіналістів, заступник Командувача генерал-майор Едуард Москальов зазначив, що тут, на полігоні, зібралися кращі мінометники, які за роки війни неодноразово демонстрували ворогу міць української артилерії. Тож переможених у цих змаганнях немає, просто хтось трішки краще виконав поставлене завдання.

Генерал-майор Едуард Москальов наголосив:

Своєю наполегливою працею і продемонстрованими результатами ви показали, що наші військові мінометники завжди готові до виконання бойових завдань і можуть дати потужну відсіч ворогу. Дякую за службу!

Нагадаємо, що 24 травня на Київщині відбулося урочисте відкриття змагань на найкращий підрозділ спеціального призначення (протидії диверсіям та терактам) з тактико-спеціальної підготовки SHARP BLADE.

Читати "Моя Київщина" у Facebook