#

Вранці Київську область атакували дві хвилі ворожих дронів

17.10.2022 13:10
Вранці Київську область атакували дві хвилі ворожих дронів
Фото з місця подій

Голова КОВА Олексій Кулеба розповів, що сьогодні, 17 жовтня, Київщину атакували дві хвилі дронів-камікадзе іранського виробництва

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на телеграм-канал Олексія Кулеби.

В ефірі національного телемарафону очільник Київщини розказав, що під час повітряної тривоги в області ефективно спрацювала ППО – "прильотів" і руйнувань немає. Він наголосив, що ризики повторних обстрілів Київської області залишаються.

Олексій Кулеба сказав:

Була серйозна атака дронами-камікадзе. Це було дві хвилі, ніяких інших засобів атаки по Київській області зафіксовано не було.

У той же час, як повідомив мер Києва Віталій Кличко, у самій столиці сьогодні пролунало 5 вибухів. Всього для атаки Києва росія відправила 28 дронів-камікадзе. Один із безпілотників влучив у житловий будинок в Шевченківському районі. Наразі відомо, що врятувати вдалося 19 людей, троє мешканців загинули. Інформація про потерпілих уточнюється.

Олексій Кулеба знову закликав жителів Київщини економили електроенергію:

Наголошую про важливість зменшення користування електроприладів у пікові години з 17:00 до 23:00. Від цього залежить стабільність енергосистеми.

Нагадаємо, що внаслідок ракетної атаки росії на Київщину 15 жовтня важких руйнувань зазнав об‘єкт енергетичної інфраструктури.

Читати "Моя Київщина" у Facebook