#

Всі освітні заклади Київщини перевірили на наявність укриттів: результати

11.08.2022 10:00
Всі освітні заклади Київщини перевірили на наявність укриттів: результати
Фото з мережі Інтернет

Очільник Київської ОВА Олексій Кулеба сповістив, що комісії завершили перевірку укриттів та бомбосховищ в освітніх закладах Київської області

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" покликанням на пресслужбу КОВА.

Із початку липня у районах та територіальних громадах Київщини почали працювати комісії щодо перевірки стану готовності укриттів у закладах освіти, яких в області функціонує 1353. Олексій Кулеба розказав про результати перевірок:

На сьогодні комісії вже завершили перевірку укриттів та бомбосховищ. Рекомендували до використання за призначенням 1016 споруд. Мова йде про укриття як в самих закладах освіти, так і в установах й організаціях, що знаходяться поруч. Переважна більшість з них – це найпростіші укриття.

Очільник області повідомив, що у підземних спорудах 542 дитячих садків та шкіл зараз тривають ремонтні роботи. Пан Кулеба зазначив:

Ми докладаємо максимум зусиль, аби у сховищах були всі необхідні комунікації — тепло, світло, вентиляція та вода. Це необхідно для того, щоб школярі та педагоги могли перебувати в укриттях навіть під час тривалої повітряної тривоги. Робимо все для того, аби підготувати школи до роботи в очному форматі.

Нагадаємо, що очільник Київської ОВА розказав, що із перших днів війни в усіх громадах області працюють гуманітарні штаби.

Читати "Моя Київщина" у Facebook