#

Хлопчика, який вцілів у "п’яній" ДТП під Києвом, перевели із реанімації

17.07.2020 08:44
Хлопчика, який вцілів у "п’яній" ДТП під Києвом, перевели із реанімації
Фото з мережі Інтернет

Учора, 16 липня, 14-річного Святослава Цурканова, який вижив у смертельній ДТП на Старообухівській трасі, перевели із реанімації до звичайної палати

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Подробности".

Нагадаємо, що 12 липня на Старообухівській трасі поблизу Києва зіштовхнулися два легковики Hyundai и Mercedes. Від потужного удару батько, мати та 8-річна донька загинули на місці аварії. Згодом у лікарні помер 10-річний син.

Єдиний, хто вижив у моторошній ДТП, - 14-річний Святослав Цурканов. Наразі хлопчика перевели з реанімації Охматдиту до звичайної палати. Долею Святослава буде опікуватися рідний дядько.

Винуватцю трагедії Антону Желепі загрожує до 10 років за ґратами. В день аварії він мчав по Столичному шосе зі швидкістю 180 км год і влетів в автівку родини Цурканових. За кермом Желепа був напідпитку і під впливом наркотиків. Наразі він перебуває під вартою без можливості внесення застави.

Зауважимо, що Президент України Володимир Зеленський під час зустрічі з Кабінетом Міністрів наголосив, що не дозволить Желепі якимось чином уникнути відповідальності та особисто контролюватиме розгляд справи. 

Читати "Моя Київщина" у Telegram