#

Хотів розібрати танковий снаряд: у Вишгородській громаді загинув чоловік (ФОТО)

14.11.2022 19:50
Хотів розібрати танковий снаряд: у Вишгородській громаді загинув чоловік (ФОТО)
Фото з місця подій

Сьогодні, 14 листопада, в лікарні від осколкових поранень загинув житель Старих Петрівців Вишгородського району, який напередодні намагався розібрати танковий снаряд

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис голови поліції Київщини Андрія Нєбитова у Facebook.

Вибухонебезпечний предмет 50-річний чоловік підібрав на території, де велися активні бойові дії. Також вдома у загиблого поліцейські знайшли авіаційні ракети, частини артилерійського снаряда, бойові гранати, набої та навіть частини РСЗВ "УРАГАН".

Андрій Нєбитов у своїй публікації пише:

Розумію біль, яку відчувають зараз близькі загиблого, щиро співчуваю втраті. І вкотре наголошую – яка б не була мета подальшого застосування військових "трофеїв", не варто забувати, що зброя лишається зброєю.

Поліцеський зауважив, що деколи навіть досвідчені сапери чи вибухотехніки гинуть від ворожих снарядів. Він закликав громадян уникати зон, де велися бойові дії, не ходити до лісів та не приносити додому підозрілі предмети. Знайшовши таких предмет, негайно варто телефонувати до поліції на лінію 102.

Нагадаємо, що протягом 15-17 листопада у Києві та Київській області будуть проводити навчання за участі підрозділів угруповання сил та засобів оборони столиці.




Читати "Моя Київщина" у Telegram