#

Яготинський районний комісаріат очолив В’ячеслав Пронін

11.01.2020 17:30
Яготинський районний комісаріат очолив В’ячеслав Пронін
Петро Гайдан, Тетяна Сухенко, В'ячеслав Пронін, Юрій Максимів

Учора, 10 січня, у приміщені Яготинської РДА військовий комісар Київського обласного військового комісаріату Юрій Максимів офіційно представив нового військового комісара Вячеслава Проніна керівництву района

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сайт прес-службу Яготинської районної державної адміністрації.

У зустрічі взяли участь в.о голови адміністрації Тетяна Сухенко, голова районної ради Петро Гайдай, які побажали В'ячеславу успіхів у нелегкій праці задля підготовки та патріотичного виховання молодого поколінні відважних оборонців незалежної Української держави.

"Це по-особливому вагома й без перебільшення знакова подія для Яготинського краю, адже майбутнє установи передусім пов’язується з іменем керівника, його авторитетом, ідеями та конкретними справами.

Нехай Ваша повсякденна нелегка діяльність, на вкрай відповідальній посаді, буде щедрою на мудрі й далекоглядні рішення, які допоможуть виконати поставлені завдання й здійснити задумані плани, в ім’я розвитку та збереження цілісності України",- зазначила Тетана Петрівна.

В свою чергу районний комісар Вячелав Пронін подякував керівництву району за довіру та підтримку, висловив сподівання на продовження плідної співпраці.

Нагадаємо, що Обухівська РДА намагалася незаконно передати у приватну власність землі водного фонду в районі Канівського водосховища.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: