#

Як споганити собі поїздку: молоду пару з Росії не пустили до України через відмову зняти з валізи георгіївську стрічку

04.05.2018 06:58
Як споганити собі поїздку: молоду пару з Росії не пустили до України через відмову зняти з валізи георгіївську стрічку

У четвер, 3 травня, прикордонники в аеропорту "Бориспіль" не пустили до України пару агресивних росіян, які відмовилися знімати з валізи георгіївську стрічку

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на доповідь спікера Держприкордонслужби Олега Слободянина.

Зокрема, він розповів, що З травня ввечері до аеропорту "Бориспіль" із Мінська прилетіли двоє молодих людей, чоловік та жінка, громадяни РФ.

"Обоє прибули з приватною метою, мали достатньо коштів для перебування в Україні та зворотні квитки. Але на багажі туристів були прикріплені георгіївські стрічки, які заборонені в Україні", - написав він.

На прохання прикордонників зняти цю символіку громадяни РФ відреагували негативно. В зв'язку з цим прикордонники відмовили даним особам в перетині кордону і зворотнім рейсом вони повернулися до Мінська. 

"Шановні гості з РФ, - звернувся спікер ДПСУ, -  українці раді усім гостям країни, але кожен,хто планує відвідини іншої країни,повинен усвідомлювати, що він повинен поважати її громадян та виконувати її закони. В іншому разі прикордонники змушені будуть відмовити вам в перетині державного кордону України".

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: