#

Як у Путіна: журналісти знайшли в передмісті Києва палац Медведчука у стилі "бикоко" (ВІДЕО)

12.11.2021 11:46
Як у Путіна: журналісти знайшли в передмісті Києва палац Медведчука у стилі "бикоко" (ВІДЕО)
Віктор Медведчук

Нардеп від ОПЗЖ Віктор Медведчук після введення проти нього санкцій продовжував ремонт свого маєтку посеред лісу на Київщині

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Радіо Свобода".

Зазначимо, що, незважаючи на оголошені санкції і блокування рахунків, попри заяви про репресії, родина кума Путіна не дуже потерпає від нестачі коштів.

Сам же Медведчук наразі перебуває не в своєму палаці, де триває ремонт, а в будинку за високими деревами на вулиці Медвинській у Києві. Однак, виникає питання, за який кошт реконструюють маєток депутата, адже всі рахунки мають бути заблокованими.

Маєток проросійського політика має більше сотні окремих приміщень площею понад дві тисячі кв м – це два ліфти, шубосховище, басейн, масажна, перукарня, тренажерна зала, склад картин, камінна, кімнати для покоївок, пункт спостереження охорони, власна церква та ще ціла низка об’єктів, які забезпечують спокій, комфорт та, мабуть, відчуття розкоші родині нардепа.

До речі, варто зазначити садиба політика нагадує будинок його кума Путіна, про який журналіст Навальний провів детальне розслідування.


Дружина ж Медведчука Оксана Марченко заявила про готовність на весь світ розповісти про їхній стиль життя, щоправда називаючи його простим і невибагливим:

Сьогодні мені прийшло сповіщення, що я не можу музику… Продовжити підписку на музику, бо в мене заблоковані карти. Ми дуже просто живемо. Мені хочеться розповісти усьому світу, яка ми проста класна родина насправді, бо ми невибагливі. Хто нас знає – у нас все просто.

Нагадаємо, що чиновник Міністерства розвитку громад та територій України Богдан Баласинович побив і погрожував убити цивільну дружину Ірину Бойко.


Читати "Моя Київщина" у Telegram