#

Єременко та Мельничук принесли труну під будівлю ГПУ (ФОТО)

26.06.2018 08:59
 Єременко та Мельничук принесли труну під будівлю ГПУ (ФОТО)

Сьогодні о 9:00 під Генпрокуратуру прийшло близько 10 людей. Їх привели двоє осіб, які перебувають під слідством – депутат Коцюбинської ради Микола Єременко та мешканець Ірпеня Євген Мельничук

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сайт "Громада Приірпіння".

Мітинг під ГПУ вирішили провести за кілька годин до судового засідання. Пообіді сьогодні у Апеляційному суді прокуратура вимагає переглянути запобіжний захід. І Єременка, і Мельничука суд випустив під заставу у розмірі 140 та 200 тисяч гривень відповідно.

Музики під ГПУ грають похоронний марш.

Євген Мельничук заявив, що генпрокурор не є гарантом збереження Конституції України та Кримінального кодексу.

У нас нема інших способів достучаться до Луценка, тому що до нього в кабінет приходять люди і добиваються переслідувань для активістів…”, – каже Мельничук.

Кілька мітингувальників, які прийшли на підтримку Єременка і Мельничука вимагають, щоб прокуратура не тисла на Святогора. Це живодер, якого зоозахисники  вимагають притягнути до відповідальності.

Органи прокуратури починають масштабні репресії проти громади. В 2015 році в мерське крісло сіла представниця БПП. Вона стала інструментом нового типу рейдерського захопленняЩоб захоплювали цілу адміністративну одиницю люди ще не бачили”, – кричить в мегафон Єременко, який сам місяць утримував захопленою адмінбудівлю селища.

Також на плакатах написали, що прокуратура кришує мерів Бучі та Ірпеня Федорука і Краплюка.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: