#

Юна бориспільчанка перемогла в престижному конкурсі з агропромисловості

28.12.2020 18:00
Юна бориспільчанка перемогла в престижному конкурсі з агропромисловості
Фото з мережі інтернет

Стало відомо, що юна школярка із Борисполя Анна Бросаліна перемогла у конкурсі з віртуальної агропромисловості від STEM is FEM

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Апостроф".

На змаганні від благодійного освітнього проекту STEM is FEM українські школярки змогли себе проявити у сфері підприємництва, адже вони будували власний агробізнес в онлайн-симуляторі Farm Foresight.

Ініціатор STEM is FEM, інвестор компанії Reface Сергій Токарєв розповів, що на тригодинному турнірі вирішували, хто з учасниць найкраще впорався з цими завданнями.

Змагання проводилися в рамках освітнього модуля по АПК. Протягом двох днів 30 дівчат з різних куточків України слухали професійні лекції від досвідчених спеціалісток цієї сфери і мотиваційні спічі від відомих успішних жінок. У практичній частині модуля для дівчат провели майстер-клас по роботі в онлайн-симуляторі агробізнесу Farm Foresight. У ньому дівчата і змагалися в рамках традиційного призового конкурсу, – пояснює Сергій Токарєв.

Переможниця – Анна Бросаліна з Борисполя – за один ігровий раунд, який триває три віртуальних роки, вивела свій бізнес на рентабельність в 122%.

Зігравши кілька разів, я виробила для себе стратегію, яка дозволяла отримати досить непоганий результат. Я проаналізувала рентабельність різних культур при різних погодних умовах і побачила, що вигідніше вирощувати і з якою ймовірністю це можна зробити успішно. Наприклад, були культури, як з високим прогнозом рентабельності, так і з великим ризиком втрат, тому що вони дуже залежали від погоди. Я вибрала культури найменш залежні від погодних умов і найбільш рентабельні, – розповіла Анна Бросаліна.

У подарунок від організаторів дівчина отримала квадрокоптер.

Нагадаємо, що Вишгородський центр творчості"Дивосвіт" передають на баланс Вишгородської міської ради як юридичнуособу, без майна.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: