#

Юні музиканти з Ірпеня стали першими у Всеукраїнському та Міжнародних конкурсах (ФОТО)

28.01.2021 17:50
Юні музиканти з Ірпеня стали першими у Всеукраїнському та Міжнародних конкурсах (ФОТО)
Фото з місця події

Учні Ірпінської дитячої школи мистецтв імені Михайла Вериківського здобули перемоги у Всеукраїнському та двох Міжнародних конкурсах, які проводилися дистанційно

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Ірпінська дитяча школа мистецтв імені М. Вериківського" у Facebook.

Зокрема, першу премію на Міжнародному фестивалі-конкурсі "Soul" виборола 8-річна гітаристка Амелія Мельник (викладач Валерій Пінчук).

Ще один юний гітарист Максим Дехтяренко підкорив VII Всеукраїнський фестиваль-конкурс "Музичне Різдво". Музикантові 10 років, він навчається в класі викладачки Людмили Соколової.

Переможно дебютувала на Міжнародному фестивалі-конкурсі «Surprise People 2021» 6-річна першокласниця Каріна Царук, яка опановує вокальне мистецтво під керівництвом Тетяни Васильєвої. Виступ Каріни під фортепіанний акомпанемент концертмейстерки Ольги Гриців журі фестивалю відзначило першої премією.

Нагадаємо, що фахівці міського Центру зайнятості починають проводити виїзні зустрічі в Михайлівці-Рубежівці та Козинцях.


Читати "Моя Київщина" у Telegram