#

З аеропорту "Бориспіль" евакуювали найбільший пасажирський Boeing (ВІДЕО)

19.12.2023 18:30
З аеропорту "Бориспіль" евакуювали найбільший пасажирський Boeing (ВІДЕО)
Фото з місця події

Сьогодні, 19 грудня, близько 9 ранку був виконаний технічний перегін повітряного судна Boeing 777-300 з аеропорту "Бориспіль" 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на Міжнародний аеропорт "Бориспіль" у Facebook.

За кілька годин літак приземлився у французькому аеропорту Тарб-Лурд-Піренеї. Цей аеродром використовується як база технічного обслуговування та тривалого зберігання літаків. 

Рейс дотримувався найвищих стандартів авіаційної безпеки та безпеки польотів, відповідно до директив, які діють на час введення воєнного стану в Україні, і, слід зазначити, без пасажирів чи вантажу на борту.

З моменту закриття повітряного простору України 24 лютого 2022 року повітряні судна Skyline Express перебували на стоянці в аеропорту "Бориспіль", проходячи постійну технічну підтримку та обслуговування.

Це вже четвертий успішний перегін повітряного судна з аеропорту "Бориспіль" з початку війни. Навіть при закритті повітряного простору, аеропорт "Бориспіль" залишається спрямованим на забезпечення операційної готовності та фінансової стійкості, зокрема щодо обслуговування інфраструктури та збереження сертифікації персоналу.

Нагадаємо, що аеропорт "Бориспіль" першим в Україні отримав сертифікат Primary Award.


Читати "Моя Київщина" у Facebook