#

З дому - ні кроку: Великодні вихідні жителі Київщини проведуть вдома

10.04.2020 15:25
З дому - ні кроку: Великодні вихідні жителі Київщини проведуть вдома
Фото з мережі Інтернет

Сьогодні, 10 квітня, на позачерговому засіданні Київської обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій було вирішено обмежити пересування та перебування людей в громадських місцях на вихідних

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на КОДА.

Варто зауважити, що фахівці прогнозують спалах коронавірусної інфекції  в області з 11 по 20 квітня. У зв'язку з цим, було вирішено обмежити пересування та перебування людей в громадських місцях у період вихідних і святкових днів. Такі обмеження діятимуть з 13:00 11 квітня року до 6:00 13  квітня. До того ж, аналогічна ситуація повториться і у Великодні вихідні з 18 до 21 квітня.

Окрім цього, контроль дотримання встановлених обмежень у парках, лісопаркових зонах, культових спорудах та в місцях масового перебування людей посилять. Ба більше, доступ громадян до місць поховань буде дозволений лише у захисних масках та не більше як двом людям.

Нагадаємо, щохмари диму, які виникли в результаті тривалої пожежі у зоні відчуження, досягнуть Київської області, ймовірно, 10 та 11 квітня.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: