#

Із молодіжною громадською радою Ірпеня співпрацюватиме фіскальний університет

03.03.2021 10:00
Із молодіжною громадською радою Ірпеня співпрацюватиме фіскальний університет
Фото з мережі інтернет

Університет державної фіскальної служби України готовий налагоджувати співпрацю з Ірпінською молодіжною громадською радою

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу УДФСУ.

У повідомленні сказано, що це питання обговорювали в. о. ректора університету Антон Монаєнко і депутат Ірпінської міської ради Сергій Когут. Зустріч була присвячена саме налагодженню співпраці між вишем та Молодіжною громадською радою, яка діє при міськраді Ірпеня.

Головна мета – розвиток студентського самоврядування та подальші перспективи працевлаштування студентів. За підсумками зустрічі було визначено декілька важливих напрямків роботи, зокрема включення студентів УДФСУ до складу Ірпінської молодіжної громадської ради та забезпечення їх стажуванням в Ірпінській міській раді, – зазначається в повідомленні.

Також на зустрічі обговорювалася можливість роботи студентів УДФСУ помічниками депутатів на громадських засадах, їхня участь у міжнародних навчальних обмінах із питань екології, формування лідерських якостей, розвитку місцевого самоврядування та ін., які відбуваються за сприяння Ірпінської міської ради.

Нагадаємо, що відомий український письменник Олександр Ірванець із Ірпеня став володарем літературної премії імені Уласа Самчук.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: