#

З початку року броварські поліцейські відшукали 21 зниклу дитину

26.05.2020 10:34
З початку року броварські поліцейські відшукали 21 зниклу дитину
Фото з мережі Інтернет

Учора, 25 травня, стало відомо, що з початку року працівники ювенальної превенції Броварського відділу поліції знайшли та повернули до сімей 21 дитину

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Броварський відділ поліції" у Faсebook.

Як розповідається у повідомленні, причинами зникнення неповнолітніх можуть бути різні події, які мають негативний вплив на дітей, частіше за все це непорозуміння між дитиною та дорослим. Основною групою ризику є діти підліткового віку, оскільки вони є надто уразливими та не здатні об'єктивно оцінювати ризики своїх дій, можуть піддаватися негативному впливу з боку своїх однолітків, дорослих, телебаченню чи інтернет-мереж, аби довести батькам свою самостійність та незалежність, приймають рішення піти з домівки.

Шановні батьки! Проявляйте увагу до своїх дітей, та на своєму прикладі намагайтеся вказати дітям як правильно виходити з тієї чи іншої ситуації, приділяйте більше часу для розмов на різні теми, - наголошується у дописі.

Нагадаємо, що комунальники з фахівцями управління інспекції та контролю Броварської міської ради продовжують прибирати з вулиць міста незаконні споруди.

Читати "Моя Київщина" у Facebook