#

З початку року на Київщині офіційно працевлаштувалось 160 людей

18.03.2021 20:50
З початку року на Київщині офіційно працевлаштувалось 160 людей
Фото з мережі інтернет

Заступниця начальника ГУ ДПС у Київській області Валерія Буділовська розповіла, що на Київщині з початку року легалізовано працю 160 осіб, які до цього працювали без офіційного оформлення трудових відносин

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу ГУ ДПС у Київській області.

Валерія Буділовська, повідомила, що законодавством на час карантину призупинено проведення відповідних перевірок на предмет оформленого працевлаштування, а такий результат досягнуто внаслідок широкомасштабної роз’яснювальної роботи з-поміж роботодавців пристоличного регіону.

Якщо працівник погоджується на отримання зарплати у  конвертах,  то має розуміти, що він позбавляє себе певного переліку соціальних гарантій від держави. А це і гарантований розмір заробітної плати, право на зарахування робочого стажу, оплата лікарняного та відпустки. Важливо й інше. Рівень надходження податку на доходи фізичних осіб, військового збору та Єдиного внеску напряму  залежить від рівня нарахованої заробітної плати. Як наслідок офіційного оформлення на роботу 160 працівників, до бюджету сплачено 173 тисячі гривень ПДФО та 211 тисяч Єдиного внеску. А загальна сума виплаченої їм зарплати складає 960 тисяч гривень, – підкреслила заступниця.

Нагадаємо, що у Переяславі наметовий табір Scoutville, який є одним із кращих в Україні, оголосив шість вакансій на літній період.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: