#

З початку тижня на Київщині зафіксували дев’ять наркозлочинів (ФОТО)

17.11.2022 18:40
З початку тижня на Київщині зафіксували дев’ять наркозлочинів (ФОТО)
Фото з місця подій

З початку листопада поліцейські Київщини задокументували 64 факти зберігання наркотиків та прескурсорів, з них лише від початку цього тижня – дев’ять

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу Нацполіції.

У селі Устимівка поліцейські виявили 43-річного місцевого жителя, який мав при собі канабіс. Згодом, у селі Людвинівка, у 29-річного зловмисника також вилучили рослини конопель, які він зберігав у скляній банці.

Ще один випадок трапився у Білій Церкві, де на території одного із гаражних кооперативів, правоохоронці зупинили 30-річного чоловіка з амфетаміном.

За фактами незаконного зберігання наркотичних засобів та психотропних речовин слідчі та дізнавачі Білоцерківського райуправління поліції проводять досудові розслідування [ч.1, ч.2 ст.309 ККУ]. Правопорушникам загрожує до 5 років обмеження волі та ув'язнення до 3 років відповідно.

Нагадаємо, що у період із 1 по 15 листопада у Київській області рибпатрульні задокументовали 55 порушень природоохоронного законодавства, з яких 15 - виявлено на зимувальних ямах та 2 - скоєні промисловими рибалками.




Читати "Моя Київщина" у Facebook