#

З понеділка у Києві зупинять рух пасажирського транспорту, - Кличко (ВІДЕО)

21.03.2020 13:57
З понеділка у Києві зупинять рух пасажирського транспорту, - Кличко (ВІДЕО)
Фото з мережі Інтернет

Мер Києва Віталій Кличко у своєму відеозверненні заявив, що на час карантину будуть перевозити лише працівників екстрених служб, аптек та продуктових магазинів за спеціальною перепусткою

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Рубрика".

"З понеділка, 23 березня, громадський транспорт столиці перевозитиме виключно тих пасажирів, які їдуть на роботу на підприємства, що забезпечують критично важливі сфери життя міста. Це – медичні працівники, рятувальники, правоохоронці, фахівці сфери ЖКГ, люди, які працюють в продуктових магазинах та аптеках, на стратегічних підприємств. Для таких перевезень розроблені маршрути громадського транспорту, схему яких буде опубліковано сьогодні. Їздити в транспорті вони зможуть тільки за наявності спеціальної перепустки для проїзду в міському транспорті. Такі перепустки ми зараз передаємо на всі необхідні підприємства", – розповів Віталій Кличко.

Читайте також: Чого насамперед боятися під час пандемії?

Обмеження проїзду в громадському транспорті не стосуються пересування по місту особистого транспорту.

Також нагадаємо, що 17 березня, в Броварах, незважаючи на заборону, працювали ринок "Господар", ТРЦ "Термінал", ресторан "Сан Марко", спа-салон в ТЦ "Еден", перукарні та інші заклади надання послуг.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: