#

За чужий рахунок: мер Гостомеля попіарився на ремонті дороги (ФОТО)

13.06.2018 11:31
За чужий рахунок: мер Гостомеля попіарився на ремонті дороги (ФОТО)

Відрізок дороги, що сполучує Бучу та Гостомель й пролягає через річку Рокач відремонтували

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сайт "Громада Приірпіння".

В соцмережі facebook мешканці Приірпіння кілька останніх років поширювали інформацію про необхідність ремонту мосту через річку Рокач та цього відрізку дороги.

Працівники автодору укріплювали міст через Рокач навіть взимку, чим викликали подив та жарти користувачів соцмережі, але дорога так і лишалася аварійною.

У квітні на нараді я запитала голову Київської ОДА Горгана, коли буде відремонтовано відрізок дороги на Баланівці. Він попросив вказати геолокацію аварійного відрізку й надіслати йому. Горган пообіцяв особисто проконтролювати ремонт цього відрізку. Розмова з Горганом проходила в присутності мера Бучі Анатолія Федорука, який хоче приєднати до Бучі Блиставицю, а ця дорога сполучує Бучу в тому числі й з Блиставицею. Була здивована, що Горган почув про аварійну дорогу від мене. Я так розумію, що ні Федорук, ні Прилипко особисто до Горгана з цією проблемою не зверталися”, – розповідає журналістка Олена Жежера.

 

Вибоїни на дорозі були майже суцільними.

Ремонтні роботи були розпочаті на початку червня.

В Горгана запитали, хто звертався щодо ремонту дороги, оскільки Гостомельський голова Юрій Прилипко на своїй сторінці у соцмережі facebook інформує про ремонтні роботи, які відбуваються завдяки “тісній співпраці і в постійній комунікації” невідомо з ким саме.

Цей відрізок дороги зробила область відповідно до мого доручення, коли до мене звернулися журналісти “Громади Приірпіння”. Ця дорога була зроблена за 3 дні на кошти, які ми отримуємо з бюджету на ремонт доріг. Прилипко лише зателефонував і подякував за роботу”, – відповів Горган.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: