#

За добу білоцерківським патрульним тричі запропонували хабар (ФОТО)

20.12.2021 14:10
За добу білоцерківським патрульним тричі запропонували хабар (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

Протягом минулої доби, 19 грудня, одному з екіпажів білоцерківських патрульних тричі пропонували неправомірну вигоду

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Патрульна поліція Білої Церкви" у Facebook.

Перший випадок трапився на вулиці Петра Запорожця, де у водія авто марки ВАЗ поліцейські виявили ознаки наркотичного сп'яніння. Пройти огляд на стан сп'яніння керманич відмовився. Щоб транспортний засіб не евакуйовували, чоловік запропонував патрульним хабар. Крім того, правоохоронці виявили у громадянина поліетиленовий пакет із білою порошкоподібною речовиною.

Вдруге неправомірну вигоду патрульним запропонували у Києво-Святошинському районі на автодорозі Київ – Одеса. Інспектори зупинили авто марки Daewoo Lanos, у керманича якої виявили ознаки алкогольного сп'яніння. Результат драгеру показав 1,35 проміле алкоголю. Чоловік поклав до службового авто гроші, щоб на нього не складали протокол.

Третій випадок стався на 34 км автодороги Київ – Одеса, де патрульні знову виявили водія із ознаками сп'яніння. Водій, також, поклав до службового авто грошові кошти.

У результаті усіх випадків на правопорушників складали відповідні адміністративні матеріали, а на місця подій викликали слідчих.

Нагадаємо, що Білоцерківське районне управління поліції проводить досудове розслідування незаконної передачі в оренду частини приміщення Білоцерківської районної лікарні.


Читати "Моя Київщина" у Telegram