#

Поліція розслідує кримінальну справу проти заступника мера Дикого (ФОТО)

15.12.2021 18:00
Поліція розслідує кримінальну справу проти заступника мера Дикого (ФОТО)
Фото з мережі інтернет

Білоцерківське районне управління поліції проводить досудове розслідування незаконної передачі в оренду частини приміщення Білоцерківської районної лікарні

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на відповідь на звернення нардепа Шахова.

У відповіді на звернення в поліції заявили, що розслідування проводять за фактом "зловживання службовим становищем службовою особою відділу з управління комунальним майном Білоцерківської райради, яке виразилося у в незаконній передачі в оренду частини приміщення".

Як ми писали раніше, депутат Білоцерківської районної ради та новоспечений очільник управління комунальним майном БРР Володимир Бабенко з’ясував, що цілий поверх Білоцерківської районної лікарні, який слугував пологово-гінекологічним відділенням, у незаконний спосіб було передано в оренду приватному бізнесу строком на 25 років.

В інтерв’ю Володимир Бабенко розповів, що у січні 2020 року було прийнято злочинне рішення про передачу частини приміщення в оренду ТОВ "Сабон". Це нібито зробив начальник відділу коммайна Олександр Балановський. А п'ятий поверх районної лікарні на фірму своєї мами оформив ексзаступник голови Білоцерківської РДА, нинішній заступник мера Дикого та депутат облради Юрій Савчук.

Нагадаємо, що Володимир Бабенко, депутат Білоцерківської райради, розповів, скільки грошей бюджету заборгувало ТОВ "Сабон", яке орендує поверх районної лікарні.


Читати "Моя Київщина" у Facebook