#

За добу на Фастівщині рибпатрульні виявили десять правопорушень (ФОТО)

07.02.2022 11:50
За добу на Фастівщині рибпатрульні виявили десять правопорушень (ФОТО)
Фото з місця події

У суботу, 5 лютого, працівники Київського рибоохоронного патруля провели рейд у межах Фастівського району та виявили правопорушення

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку «Київський Рибоохоронний Патруль» у Facebook.

Інциденти патурльними були зафіксовані на:

  • р. Стугна в смт Борова Фастівського району Київської області;
  • р. Ірпінь в селах Пришивальня та Дідівщина Фастівського району Київської області;
  • р. Кам`янка в селах Бортники Фастівського району, Червоне Білоцерківського району Київської області;
  • р. Шахрайка в с. Клехівка Фастівського району Київської області.

Працівники рибпатруля  вилучили  42 од. забороненого знаряддя лову "косинка". Загальна сума нанесених збитків складає 19 584 грн.

Також було оформлено 4 протоколи за ч. 3 ст. 85 КУпАП (порушення Правил рибальства), 3 – за ч. 4 ст. 85 КУпАП (грубе порушення Правил рибальства) та 3 акти виявлення та вилучення безгосподарського майна.

У дописі наголошується наступне:

Київський рибоохоронний патруль закликає громадян бути відповідальними та дотримуватися вимог чинного природоохоронного законодавства. Якщо Ви помітили порушення Правил рибальства або Порядку придбання чи збуту водних біоресурсів просимо невідкладно повідомляти на «гарячу лінію» за номером: (099) 341-73-18.

Нагадаємо, що 15 грудня під час рейду на річці Стугна, поблизу міста Українка, Київський рибоохоронний патруль викрив грубе порушення правил рибальства.



Читати "Моя Київщина" у Telegram