#

За добу правоохоронці Київщини затримали двох викрадачів авто (ФОТО)

06.10.2020 13:40
За добу правоохоронці Київщини затримали двох викрадачів авто (ФОТО)
Фото з місця події

Упродовж минулої доби на спецлінію "102" надійшло два повідомлення про викрадення транспортних засобів – вантажівки у місті Бориспіль та легковика в Обухові

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбуНаціональної поліції України.

Так, у місті Обухів молодик викрав автівку, що була припаркована в гаражному кооперативі. Зловмисник скористався тим, що автівка «Славута» була незачинена, а ключі знаходились всередні. Чоловік заволодів транспортним засобом та зник у невідомому напрямку. 

Співробітники Обухівського відділу поліції затримали зловмисника неподалік від місця скоєння злочину. Ним виявився 24-річний місцевий житель. Також виявили й викрадений автомобіль з механічними пошкодженнями. Як з’ясувалося, зловмисник заволодів автівкою, щоб покататись, однак не впорався з керуванням та зіткнувся з деревом.

Також у місті Бориспіль чоловік заволодів вантажним автомобілем підприємства, на якому працював. Оперативники розшукали викрадача та вантажівку у селищі Калинівка, що на Васильківщині.

Викрадачів авто поліцейські затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За обома фактами відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст. 289 Кримінального кодексу України (Незаконне заволодіння транспортним засобом). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років.

Нагадаємо, що 28 вересня в місті Українка, що на Обухівщині відбулась виїздна конференція партії "Наш край", де були представлені кандидати від політ сили до місцевої та обласної рад.



Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: