#

За ініціативи "Нашого краю" у Мирчі з'явилася територія для відпочинку молоді

22.07.2021 12:10
За ініціативи "Нашого краю" у Мирчі з'явилася територія для відпочинку молоді
Фото з місця події

У селі Мирча Бучанського району облаштовано комфортну зону для відпочинку молоді

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина", ініціював проєкт відпочинкової зони депутат від партії "Наш край" у Бородянській селищній раді Павло Остапченко.

За словами депутата, ця соціальна ініціатива спрямована на створення умов для відпочинку та організації дозвілля дітей і підлітків.

Павло Остапченко зазначив:

Це місце, яке гуртує молодь, залучає до спілкування. Тут працюють аніматори, є зона розваг та мангал. Ми прагнули створити простір, де діти і підлітки зможуть весело та змістовно проводити вільний час, і нам це вдалося. Приємно, що проєкт працює, приносить користь та задоволення молоді.

Також за сприяння депутата від "Нашого краю" в Мирчі було облаштовано дитячий ігровий майданчик. Павло Остапченко наголошує, що дбати про благоустрій громади, у якій живеш і працюєш, – це свята справа. 

Нагадаємо, що депутат від партії "Наш край" у Гребінківській селищній раді Віталій Лисак заявив, що "оптимізація" кількості відділень "Ощадбанку" ускладнила доступ до банківських послуг у громадах та створила незручності в обслуговуванні.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: